Footgolf Bovec

Footgolf je enostaven in zabaven šport za vse!

Igrišče v Bovcu je eno med redkih, ki je narejeno za Footgolf in ne predstavlja samo dodatka k golf igrišču. Igrišče ima dve osnovne postavitve, ki se razlikujejo po dolžini odbijališč in težavnosti. Prva so za člane in turiste ter druga za tekmovanja. V Bovcu se je igrala prva Footgolf ligo v Sloveniji, ki prehaja letos že v drugo sezono. V juniju 2015 je bila v Bovcu tudi prva mednarodna tekma –  finalna tekma evropskega prvenstva v Footgolfu.

Footgolf je enostaven sport za vse. Ne potrebujete predznanja posebne opreme in veliko časa! Je sport preko katerega lahko spoznate osnove golfske igre na hiter in enostaven način. Izjemno prilubjen je za skupine, teambuildinge in družine – ker ga lahko enostavno igra vsak!

 

Kaj je Footgolf?

Footgolf je po taktiki igre zelo podoben golfu. Žogo igramo od tee-ja (štart luknje ali odbijališče) do luknje. Igrišče ima 18 lukenj, ki se razlikujejo po PAR-ih. Par luknje je predvideno optimalno število udarcev v luknjo. Footgolf lahko igramo sami ali v skupini. Footgolf igramo v Bovcu na 18 luknjah. Igra 18 lukenj Footgolfa traja po priporočenem igralnem času 2,5 ure.

 

Kaj potrebujemo za Footgolf?

Za Footgolf potrebujemo običajne teniske ali nogometne čevlje za umetno travo in žogo za nogomet  št. 5. Pred igro priporočamo, da se dobo ogrejete in ne igrate na polno moč.

Rezervacije in informacije: +386 40 382 229

Golf & Footgolf Course Bovec
Podklopca 15, 5230 Bovec, Slovenia
www.golfbovec.si, info@golfbovec.si